Om oss | www.ventileradegolv.nu

Om oss

 

Vi arbetar alltid med kunden i fokus

När man anlitar oss får man alltid sina önskningar uppfyllda. Vi är lyhörda för kundens önskemål och kompletterar alltid med våra egna lösningar om vi tror att det kommer hjälpa kunden. Då kundnöjdheten är viktig för oss ser vi alltid till att lämna tio års garanti på våra arbeten så att kunden kan känna en trygghet när de anlitar oss. Dessutom finns vi alltid tillgängliga om våra kunder behöver hjälp längs vägen eller om de har frågor om våra tjänster.

Våra lösningar skapar möjligheter

Med hjälp av våra lösningar för nybyggnation och renovering skapar vi möjligheter som gör stor skillnad för våra kunder i deras vardag. Ett typiskt exempel är när vi monterar ventilerade golv i en kall och fuktig källare. Efter att vårt projekt är slutfört blir källaren varm, torr och mysig att vistas i. Det skapar möjligheter att utnyttja källaren till alltifrån förråd till bostadsyta, vilket inte hade varit möjligt tidigare. Med andra ord skapar våra ventilationssystem bättre inomhusmiljöer och säkerställer att du som kund kan utnyttja utrymmen och lokaler som annars inte hade varit möjliga att använda.

Få våra tjänster billigare

Om du som privatkund vill kunna få våra tjänster till ännu bättre pris kan du använda dig av rotavdraget. Det är ett skatteavdrag som man kan använda sig av när man anlitar hantverkare för hushållsnära tjänster, alltså för bostadshuset eller lägenheten. Läs gärna mer på Skatteverkets hemsida om du är osäker på om du uppfyller kraven och kan ha rätt till rotavdraget. Vi ser självklart till att ordna med rotavdraget åt dig både på offerten och fakturan då rotavdraget inte innebär någon förlust för oss.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)