Tjänster

Tjänster

Varför vända sig till oss?

Kunder som kontaktar oss vill ha hjälp med fukt i byggnader och konstruktioner och vi levererar. Våra unika lösningar är alltid skräddarsydda efter kunden och dennas behov. Med andra ord kan vi erbjuda lösningar som ingen annan kan när det gäller alltifrån uppreglade golv till ventilerade golv och golvvärme. Vi håller oss uppdaterade om smarta lösningar och är alltid öppna för att anamma nya detaljer och metoder för att göra arbetet ännu bättre jämfört med våra konkurrenter.

Hög kvalitet på ventilerade golv

De tjänster vi erbjuder kan användas både av företagare och privatpersoner för små och stora ytor. Vi tar oss an alla former av projekt och ser till så att du som kund får ett önskat slutresultat. Ett arbete som utförts av oss blir ordentligt och hållbart utfört. Dessutom får du alltid en garanti för samtliga av våra utförda projekt. Garantin gäller i tio år. Utöver den långa garantitiden dokumenterar vi alltid våra arbeten med detaljerade bilder och texter om varje utfört projekt. Även en funktionskontroll ingår efter första året och vi påminner årsvis våra kunder om att kontrollera att det monterade systemet fungerar som det ska och att filter är rengjorda. Om fastigheten senare byter ägare finns en behändig dokumentation till hands om projektet och dess funktion, så att den ventilerade konstruktionen inte glöms bort. Men självklart finns även vi om man behöver hjälp eller rådgivning.

Vi har ett brett samarbete inom branschen och kan därför erbjuda våra kunder kompletta lösningar. Genom vår gedigna erfarenhet har vi skaffat oss en unik kunskap i branschen, vilket ger dig som kund bättre lösningar tack vare att vi vet vad som fungerar och inte. Våra ventilerade golv håller allitd högsta kavilteten för att kunden ska vara nöjd med sin konstruktion.

 

Våra tjänster

Det finns många anledningar då man kan behöva vända sig till oss, men en gemensam faktor är fukt och ventilation. Det är nämligen jätteviktigt att man ser till så att alla byggnader och konstruktioner är välventilerade på ett eller annat sätt. Med dagens moderna byggnadsstilar och material tillkommer andra krav på ventilationslösningar än tidigare och det är där vi kommer in i bilden för att lägga ventilerade golv.

Oavsett om du ska bygga nytt eller åtgärda en befintlig konstruktion hjälper vi gärna till. Är du osäker på om du har problem med fukt? Köp en fuktmätare och ta reda på saken. Mät fukten på väggar och golv, framförallt i källare och bottenplan. Om värdena är för höga är det bra att åtgärda det så fort som möjligt innan det uppstår större problem.

När du ska bygga nytt ger våra lösningar inte bara ett välventilerat slutresultat. Att bygga in mekaniskt ventilerade system gör även torktiden mycket kortare under själva byggprocessen. Därför kan man med fördel anlita oss under ett byggprojekt för att säkerställa att byggtiden förkortas och att man samtidigt får en konstruktion med ett modernt och effektivt ventilationssystem.

Kontakta oss när du vill bygga ett välventilerat rum där fuktspärren uppfyller alla krav på funktion, när du vill installera ett golvvärmesystem eller behöver hjälp att torka fuktiga, befintliga syllar efter en översvämning. Inga uppdrag är för små eller stora för oss, men efter att vi utfört projektet får du en hållbar och effektiv konstruktion som aktivt ventileras och håller dig och din omgivning hälsosamma.

Uppreglade golv & ventilerade golv

Vi erbjuder dig som kund konstruktion av ventilerade golv & uppreglade golv. Dessa golv gör att det minskar fuktintaget, får bort dåligt lukt som kan tillkomma samt få bort radon.

Vi erbjuder även mycket annat än bara uppreglade- & ventilerade golv.

  • Uppreglade golv på betongplatta
  • Montering av golvvärme med bästa kvaliten som finns
  • Ventilerade golv från alla leverantörer så som Jape & Nivell
  • Vi sköter all montering, städning & planering kring dina golv

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)