Ventilerade Golv | www.ventileradegolv.nu

Ventilerade Golv

Ventilerade Golv

 

Ventilerade golv skapar en luftspalt mot underlaget, dessa kontruktioner ger underbara möjligheter att ventilera alla typer av hus t.ex äldre hus/lägenheter och moderna hus. Många av dagens hus är byggad under 60-talet och 70-talet. Detta ledde till att behovet av nya bostäder var stort. Många bostäder var tvungna att byggas snabbt och med obeprövade sätt utan att tänka på långsiktigheten. Detta betyder att många av bostäderna blev byggda på betongplattor som verken hade dränering eller isolering. Detta ledde till att många bostäder fick problem med fukt, mögel samt dålig luft som uppstod.

Med ventilerade golv från oss så kan vi eliminera detta problem genom att återgäda dessa problem med ett mekaniskt ventilerat golv, uppreglade golv och såklart ventilerade golv så låter golvet och din bostad att kunna ventilera ut problemen som kan uppstå för ett friskare hem.

Fördelar med ventilerade golv

Fördelarna med ventilerade golv är stora, med ett ventilerat golv så tar du kontroll över luftströmmarna med smart placerade luftkanler för att leda bort all dålig luft, mögel och radon. Våra ventilerade golv kandu appliceera vart som helst i din bostad, allt från sovrummet, badrummet, vardgasrummet, köket, ovanvåningen, garaget till och med i din källare där det kan vara som värst. Vi erbjuder även ventilerade väggar där samma situationer kan uppstå.

Mekaniskt ventilerade golv är något populärt som har blivit mer och mer vanligare med åren då vattenskador i Sverige sker mer och mer oftare. Fördelen med detta är att torktiden är kort och den reglerar ofta för att hålla golvet torrt vid en vattenskada.

Ventilerade golv får hjälp av en fläkt som ventilerar golvet med rumstempererad luft som ger din bostad ett skönt och tempererat golv. Detta används även i idrottshallar där det används mycket frekvent då det även är välidgt hållbart.

Fördelar

  • Snabb & smidig installation
  • ROT- avdrag
  • Enkel skötsel
  • Funktionskontrollerat
  • Låg bygghöjd
  • Påverkar inte bostadens utseende (det blir snyggare)
  • Avlägsnar radon, markfukt, mögel
  • Energi effiktivt

Vill du veta mer om våra tjänster? Klicka dig vidare till vår sida här!

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)